Kultúra

Elszabadul a pokol a Jurassic World 2 első előzetesében

Megérkezett a Bukott birodalom trailere, amelyben a dínók rohangálása és Chris Pratték menekülése mellett egy vulkán is kitör.

Elérkezett a Universal Pictures által alaposan beharangozott nagy nap és a stúdió szabadon eresztette a világhálón a Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) első előzetesét.

A trailerből annyit tudunk meg a Jurassic World 2 cselekményéről, hogy egy csapat élén Owen Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) visszatér a dinoszauruszok uralma alá került szigetre, ahol előbb meglepő felfedezéseket tesznek, majd aztán (ahogyan az lenni szokott) menekülni kényszerülnek, ezúttal az állatokkal együtt, ugyanis kitör a sziget vulkánja.

A 2015-ben bemutatott és óriási kasszasikerré vált Jurassic Worldből visszatérő Pratt és Howard mellett a Jurassic Park-mozikból Ian Malcolm szerepében Jeff Goldblum, illetve a Dr. Henry Wu karakterét immár harmadjára eljátszó BD Wong lesznek a Bukott Birodalom ismerős arcai. Az új mellékszereplőket James Cromwell, Toby Jones, Geraldine Chaplin, Ted Levine és Rafe Spall alakítják.

A Juan Antonio Bayona rendezésében készülő film 2018. június 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik