Kultúra

Megvan, hogy mikor érkezik a Han Solo-film első előzetese

Már csak néhány nap és felkerül a világhálóra a Solo: Egy Star Wars-történet trailere.

Azt követően, hogy januárban a Lucasfilm közzétette a produkció rövid szinopszisát, mostanra kiderült, hogy mikor fog felkerülni a világhálóra a végül a Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) címet kapó Han Solo-mozi első előzetese: hétfőn, az ABC-féle Good Morning America adása közben.

A műsor a tengerentúlon minden hétköznap reggel 7 és 9 óra között látható, azaz

magyar idő szerint hétfőn valamikor 13 és 15 óra között fogják leleplezni közzétenni a trailert.

Korábban az spekuláció terjedt el a neten, hogy esetleg a vasárnapi Super Bowl reklámszünetében várható a Solo trailere is, de úgy tűnik, a Walt Disney inkább külön időpontot választott. Ezzel együtt nem kizárt, hogy egy rövidebb ízelítő már a mozis promókkal teletömött reklámszünetben is érkezik majd.

A Han Solo-mozi sztoriját A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyvét is társíró Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan dolgozta ki. A film főszereplőit Alden Ehrenreich (Han Solo), Joonas Suotamo (Chewbacca), Woody Harrelson (Beckett), Donald Glover (Lando Calrissian) és Emilia Clarke (Kira) mellett az ismeretlen szerepben feltűnő Paul Bettany és Thandie Newton játsszák.

Így jártam a vukival, avagy megvan, miről szól majd a Han Solo-film
A Lucasfilm nyilvánosságra hozta a Solo hivatalos szinopszisát.

A Solo egy nappal az amerikai bemutató előtt: május 24-én fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Walt Disney/Lucasfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik