Kultúra

Új képek és egy videó is kiszivárgott a Han Solo-mozi forgatásáról

A fotókon a főhős mellett a mentorát játszó Woody Harrelson és a fiatal Chewbacca is felbukkan.

Ugyan kavart némi port egy hónappal ezelőtt a csak Han Solo-moziként emlegetett Lucasfilm-produkció rendezőinek lelépése/menesztése, a helyükre seperc alatt leszerződtetett Ron Howard színre lépésével hamar megoldódott a probléma, így azt hihetnénk, hogy már minden sínen van a film körül. Csakhogy valójában nem ez a helyzet, miként azt még nemrég a Hollywood Reporter jóvoltából megtudhattuk.

Újabb gondok a Han Solo-mozival: színésztréner kell a főszereplőnek
Nemcsak az derült ki, hogy Alden Ehrenreich gyengén muzsikál a forgatáson, de az is, miért léptek le az eredeti rendezők.

A fentiek fényében pedig különösen érdekessé válnak azok a már egyébként is érdekes fotók, illetve az a lejjebb látható videó, amelyek a spinoff forgatásáról szivárogtak ki. A TMZ által közzétett felvételeken az ifjú Hant alakító Alden Ehrenreich, a csempész egyelőre névtelen mentorát megformáló Woody Harrelson, a fiatal Chewbaccának beöltözött Joonas Suotamo és egy beazonosíthatatlan hölgy tűnik fel. Utóbbiról nem kizárt, hogy ő valójában Emilia Clarke, akiről még szintén nem tudni, hogy kit játszik a filmben.

Emitt pedig a videó, amely egy rejtélyes társalgós jelenet felvételéről készült:

A Han Solo-mozi sztoriját A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyvét is társíró Lawrence Kasdan és a fia, Jon Kasdan dolgozta ki. A film főszereplőit Ehrenreich, Harrelson és Clarke kisasszony mellett a fiatal Landót megformáló Donald Glover és az ugyancsak ismeretlen szerepben feltűnő Thandie Newton játsszák. A produkció 2018. május 25-én fog mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik