Kultúra

Csúcsra jár a retro, a legjobb karakter visszatér a Jurassic World következő részében

Az eredeti széria legnépszerűbb karaktere, a matematikus Ian Malcom is szerepelni fog az új Jurassic World-filmben, éspedig ugyanúgy, mint akkor, Jeff Goldblum alakításában. Az ikonikus figura végtelen szkeptikusságával és szarkasztikus humorával egyértelműen a régi filmek fénypontjának számít.

2015-ben mutatták be a Jurassic World című filmet, mely nem az eredeti Jurassic Park remake-je, hanem egy folytatás, amely bemutatja, hogy mi történt a Jurassic Parkkal az elmúlt évtizedekben. A történet szerint megvalósult az a látványpark, amelyet anno a dinoszauruszokat klónozó Dr. Hammond megálmodott, ám természetesen itt is beüt a technikai baki, amikor az egyik agyonfejlesztett lény kiszabadul, és megkóstolja a park látogatóit.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Goldblum karakterét milyen indokkal hozzák vissza a történetbe, de mivel egy olyan tudósról van szó, aki elég sok időt eltöltött már a dinókkal teli parkban, valószínűleg a szakértelmére lesz szükség az új részben. Már csak azért is jó, hogy a szórakoztatóan egoista Malcolm visszatér, mert az előző rész bár látványban megállta a helyét, a szereplők nem voltak valami emlékezetesek.

A Jurassic World első részéből Chris Pratt, Bryce Dallas Howard és BD Wong a folytatásban is benne lesznek, illetve Goldblumon kívül több új arc várható, többek között Toby Jones, Rafe Spall és James Cromwell. A filmet a Szólít a szörnyet jegyző J.A. Bayona rendezi, a mozikba pedig várhatóan 2018-ban fog érkezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik