Kultúra

És azt vágod, hogy Kiefer Sutherland visszatér az új Egyenesen átban?

A színész ősz hajjal fogja újra eljátszani ugyanazt a Nelsont, akit az 1990-es thrillerben is alakított. Videó.

Két hét múlva fog megérkezni a mozikba az új Egyenesen át (Flatlners), amely a tévhittel ellentétben nem feldolgozni, hanem a maga módján folytatni fogja a Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon és William Baldwin nevével fémjelzett 1990-es kultfilmet. Ezt bizonyítja a produkció legújabb promója is, amelyben végre felbukkan az a Nelson Wright, akit a 27 évvel ezelőtti film után ismét Sutherland alakít.

Noha az új Egyenesen át cselekménye nagyjából az eredetiét fogja idézni, lesznek bőven eltérések, ráadásul a kedvcsinálók alapján meglehetősen félelmetesnek tűnik a film. A történetben ismét vakmerő orvostanhallgatók fognak kísérletezni azzal, hogy néhány percre megöletik magukat. Igen ám, csakhogy a halál utáni életből aztán olyan fantomokat fognak magukkal hozni, melyeket jobb lett volna odaát hagyni.

Nemcsak ijesztő, de iszonyat bizarr is az Egyenesen át új trailere
Furcsa hangok, klinikai halál, szex, parajelenségek és rettegés. Mindez a horror új előzetesében.

A főszereplőket az Oscarra is jelölt Ellen Page, a legutóbb a Zsivány Egyesben vitézkedő Diego Luna, továbbá Nina Dobrev, James Norton és Kiersey Clemons fogják játszani a horrorba hajló thrillerben.

A 2009-es A tetovált lányt is jegyző svéd Niels Arden Oplev rendezésében készülő Egyenesen át egy nappal az amerikai bemutató előtt: szeptember 28-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik