Kultúra

Nemcsak ijesztő, de iszonyat bizarr is az Egyenesen át új trailere

Furcsa hangok, klinikai halál, szex, parajelenségek és rettegés. Mindez a horror új előzetesében.

Világszerte a hónap végén fog mozikba kerülni az új Egyenesen át (Flatlners), amelyet a Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Kevin Bacon és William Baldwin nevével fémjelzett 1990-es Egyeneset át című thriller/horror és annak kultstátusza ihletett. A se nem egyértelműen folytatás, se nem egy az egyben feldolgozás produkciónak megjelent a második előzetese, amely enyhén szólva is parább az előzőnél.

Noha az új Egyenesen át cselekménye nagyjából ugyanaz lesz, mint az eredetié, a legfrissebb trailer alapján utóbb csak-csak meglehetősen félelmetesnek ígérkezik a film. A történetben ismét vakmerő orvostanhallgatók fognak kísérletezni azzal, hogy néhány percre megöletik magukat. Igen ám, csakhogy a halál utáni életből aztán olyan fantomokat fognak magukkal hozni, melyeket jobb lett volna odaát hagyni.

A főszereplőket az Oscarra is jelölt Ellen Page, a legutóbb a Zsivány Egyesben vitézkedő Diego Luna, továbbá Nina Dobrev, James Norton és Kiersey Clemons fogják játszani a horrorba hajló thrillerben.

A 2009-es A tetovált lányt is jegyző svéd Niels Arden Oplev rendezésében készülő Egyenesen át egy nappal az amerikai bemutató előtt: szeptember 28-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik