Kultúra

Most már tuti, hogy lesz Bad Boys 3

És Will Smith is benne lesz. Így már biztos nem rebootot kapunk.

Az már egy ideje köztudomású, hogy a Sony 2017. február 17-re tűzte ki Michael Bay buddy movie filmjeinek folytatását, de ezidáig nagy kérdés volt, hogy a hiperelfoglalt Will Smith visszatér-e a Mike Lowrey szerepébe. A színész a BBC-nek adott rádióinterjút, amelyből kiderült, beszáll a harmadik epizódba:

Találkoztam Martin Lawrence-szel pár hete, akit már legalább két éve nem láttam. Szimplán egymásra néztünk, megöleltük egymást, és abban a pillanatban mindketten tudtuk, hogy elkészítjük a harmadik Bad Boys-filmet!

Az alkotást azonban nem a fent említett Michael Bay rendezi, ugyanis nem tud szabadulni a Transformerektől, ezért a direktori széket Joe Carnahan (Szupercsapat, Fehér pokol) veszi át, aki ismert hollywoodi színészekkel és nagy költségvetéssel is dolgozott már, vagyis valószínűleg megbirkózik majd a helyzettel. Persze ez egyben azt is jelenti, hogy némiképp más stílust kapunk, mint korábban (és nemcsak a naplementében lobogó amerikai zászlók megjelenésére gondolunk). Will Smith bejelentkezésével egyúttal az is biztossá vált, hogy nem két új színésszel kap rebootot a franchise, hanem klasszikus folytatás érkezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik