Kultúra

Deadpool 2: nem szünetel tovább a forgatás a kaszkadőr halála miatt

Eldőlt, hogy a tragédia dacára a stáb visszatér és folytatja a munkát.

Az elmúlt két napban bejárta a világot a hír, miszerint hétfőn életét vesztette egy fiatal női kaszkadőr a Deadpool 2 vancouveri forgatásán. A profi utcai motorversenyző Joi “SJ” Harris egy akciójelenet felvétele közben pördült meg motorjával a levegőben, majd berepült a város harmadik legmagasabb épületébe, a Shaw Towerbe. Harrist azonnal kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

Deadpool 2: Ryan Reynolds teljesen összetört a kaszkadőr halála miatt
A színész és a filmet rendező David Leitch is közleményben reagált a tragédiára.

A tragédiát követően a gyártó 20th Century Fox határozatlan időre leállította a munkálatokat és nem lehetett tudni, mikor folytatják, illetve, hogy az esemény hatására módosul-e majd a film premierdátuma. Ezekre a kérdésekre azonban már meg is érkezett a válasz, miután a Deadline értesülései szerint

48 órával a baleset után mától folytatódik a Deadpool 2 forgatása.

Magyarán nem lesz csúszás és a produkció változatlanul 2018. június 1-jén fog megérkezni a mozikba.

A Deadpool 2 cselekménye még nem ismert, de a szereplőgárdája már igen: az antihőst alakító Ryan Reynolds mellett az alapfilmből visszatérő Morena Baccarin (Vanessa), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder) és Stefan Kapicic (Kolosszus hangja), valamint a Dominót játszó Zazie Beetz és a csapathoz Kábel szerepében csatlakozó Josh Brolin alkotja.

Deadpool 2: itt az első kép a dögös és halálos Dominóról
A Deadpool szövetségesévé váló mutánscsajt Zazie Beetz alakítja a produkcióban.

A második rész forgatókönyvét ismét az elsőét is jegyző Rhett ReesePaul Wernick duó dolgozta ki, a filmet pedig a 2014-es John Wick társrendezőjeként ismertté vált David Leitch dirigálja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik