Kultúra

Deadpool 2: Ryan Reynolds teljesen összetört a kaszkadőr halála miatt

A színész és a filmet rendező David Leitch is közleményben reagált a tragédiára.

Tegnap beszámoltunk róla, hogy életét vesztette egy női kaszkadőr a Deadpool 2 vancouveri forgatásán.

Meghalt egy kaszkadőr a Deadpool 2 forgatásán
Egy nő veszítette életét a balesetben.

A Variety értesülései szerint a baleset egy üldözéses akciójelenet felvétele során történt, amikor a kaszkadőrként még kezdő, ugyanakkor profi utcai motorversenyző Joi “SJ” Harris a motorjával megpördült a levegőben, majd az ablakot kitörve berepült a város harmadik legmagasabb épületébe, a Shaw Towerbe. Harrist azonnal kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.

A Deadpool 2 forgatásán dolgozott először kaszkadőrként Joi “SJ” Harris, aki profi utcai motorversenyző volt. Fotó: Facebook

A tragédia megrázta a Deadpool 2 stábját, különösképpen a címszereplőt alakító Ryan Reynoldsot, aki nem sokkal később közleményben reagált a tragédiára:

Ma elveszítettük csapatunk egyik tagját a Deadpool forgatásán. Szomorúak, döbbentek és megtörtek vagyunk… de tudom, hogy mindez semmi ahhoz a bánathoz és elmondhatatlan fájdalomhoz képest, amit a családja és a szerettei érezhetnek. A szívem szakad meg értük és velük együtt mindazokért, akikkel valaha is kapcsolatba került ezen a világon.

Reynolds mellett a rendező David Leitch is közleményt adott ki önmaga és a Deadpool 2 stábja nevében:

Mélységesen elszomorított az egyik kaszkadőrünk elvesztése. Nincsenek szavak, melyekkel én és a stáb többi tagja ki tudnánk fejezni, miként érzünk a tragédiával kapcsolatban. Gondolatban Harris családjával és barátaival vagyunk ebben a nehéz időszakban.

Deadpool 2 forgatása június óta zajlott Vancouverben, azonban az esemény miatt ideiglenesen leállították a munkálatokat. Hogy várhatóan mikor folytatják, azt egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy a tragédia hatására csúszik-e majd a film premierje, amely 2018. június 1-re van kitűzve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik