Kultúra

Szeptemberben visszatér a Terminátor 2 a mozikba

Megvan, hogy idehaza mikortól lesz látható James Cameron klasszikusának digitálisan felújított, 3D változata.

A filmtörténet egyik legjobb sci-fi akciófilmje a Terminátor 2 – Az ítélet napja, amelynek digitálisan felújított, 3D-be konvertált verziójáról már 2015 végén elkezdtek szállingózni a hírek, mígnem aztán márciusban kiderült, hogy elkészültek vele és idén az év második felében végre tényleg bemutatják.

James Cameron rendezésében és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1991-es

Terminátor 2 3D-ben szeptember 14-én kerül a magyar mozikba

a klasszikusok újra-bemutatására specializálódott Pannonia Entertainment jóvoltából. A sci-fi akciófilm az eredeti ’91-es magyar szinkronnal mutatják majd be, éppen ezért kijött hozzá egy exkluzív, új magyar előzetes, amely klassz ízelítőt ad abból, milyen jól fog kinézni a 26 éves produkció felújított verziója.

Az országos premier előtt két héttel, augusztus 29-én – a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján! – nagyszabású Terminátor Napot tartanak a Corvin Moziban, sok-sok meglepetéssel, ahol a T2 3D mellett egyetlen alkalommal újra látható lesz mozivásznon az 1984-es Terminátor – A halálosztó is.

A filmet augusztus 29. és szeptember 13. között további premier előtti vetítéseken láthatják a Corvin Mozi nézői, a Christie projektorgyártó és Cinema Next Kft. támogatásának köszönhetően a legnagyobb vászonméretű Korda teremben 3D-ben. Szeptember 14-től kezdve pedig országszerte számos helyszínen, Budapesten és a megyeszékhelyek többségén vetítik digitálisan felújított képpel és újrakevert hanggal, a ’91-es magyar szinkronnal, Gáti Oszkár, Fehér Anna, Minárovits Péter, Józsa Imre magyar hangjával.

A vetítési helyszínek listája és további információ a Terminátor 2 3D Facebook-oldalán olvasható.

Forrás: Pannonia Entertainment

Ajánlott videó

Olvasói sztorik