Kultúra

És tényleg visszatér: 3D-ben jön a Terminátor 2

Ütős előzetest kapott James Cameron klasszikusának digitálisan felújított változata.

A filmtörténet egyik legjobb sci-fi akciófilmje a Terminátor 2 – Az ítélet napja, amelynek digitálisan felújított, 3D-be konvertált verziójáról már 2015 végén elkezdtek szállingózni a hírek, mígnem aztán márciusban kiderült, hogy elkészültek vele és idén nyáron végre tényleg bemutatják.

James Cameron rendezésében és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült 1991-es mestermű a Distrib Films US. forgalmazásában lesz ismét látható, és miután a tengerentúlon augusztus 25-től játsszák a mozik, így a felújított változathoz most kijött a lent látható előzetes. A kedvcsináló nemcsak abból ad ízelítőt, hogy milyen jól fog kinézni a 26 éves produkció képkockánként felújított verziója, de azt is megerősíti, hogy már nagyon időszerű lesz, hogy a Terminátor 2 visszatérjen a mozivásznakra.

Magyarországi bemutatóról ugyan még nem érkezett hír, azonban miután már az európai forgalmazóként is működő, francia StudioCanal is megvásárolta a Terminátor 2 3D jogait, így még a hazai premierdátum hiányában is eléggé valószínű, hogy idén a magyar mozikba is vissza fog térni a Halálosztó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik