Kultúra

Hasta la vista, baby: jöhet az új Terminator-film Schwarzeneggerrel

Ugyan annak idején a Terminátor: Genisys célja az lett volna, hogy Schwarzenegger robotkarrierjét újramelegítse, sajnos a mozi minden anyagi siker ellenére sem sikerült túl jó, még a rajongók közül is sokan húzták rá a szájukat. A Paramount ennek hatására a film folytatását is inkább kihúzta tervei közül, és úgy tűnt, a Terminátor-franchise végül nyugalomba vonul. Most azonban Schwarzie robbantott egy kisebb hírbombát, amikor a Fandangónak elmondta, egyáltalán nem végzett még a Terminátor-sztorival.

Alig várom, hogy újabb Terminátor-filmet csináljak. Nem akarom kamuhíreknek minősíteni, mint az elnök, de az emberek írnak dolgokat, és fogalmam sincs, miért. Ha a Paramount nem akarja folytatni a franchise-t, de van tizenöt filmstúdió, amelyik igen, az nem jelenti, hogy a Terminator-franchise-nak vége, ugye? Csak annyit jelent, hogy tárgyalások következnek más stúdiókkal, ennek részleteiről nem beszélhetek. Majd ők bejelentik. De nem, a Terminátor-franchise még nem ért véget. És ne felejtsétek, 2018 után James Cameron visszakapja a jogokat!

Ez utóbbi mondatában arra a januári hírre utalt, hogy hamarosan újra Cameron birtokába kerülnek a franchise jogai, és hogy már zajlanak az első tárgyalások közte és a Deadpoolt jegyző Tim Miller között: Miller rendezné az új filmet. A franchise jogait jelenleg birtokló David Ellison nemrég annyit megígért a Collidernek, hogy még ebben az évben hírt kapunk a Terminátor ügyében:

Megoldottuk a franchise jövőjét, és ez a jövő igazán fényesnek ígérkezik. Azt hiszem, amerre tartunk, az megadhatja a rajongóknak, amit a T2 óta várnak. Van valamink, amit még ebben az évben bejelentünk, valami, ami miatt hihetetlenül izgatottak vagyunk, mert úgy gondoljuk, ez az az irány, amerre a történetnek mennie kell.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Schwarzeneggernek lenne-e szerepe még a tervezett film(ek)ben, de úgy tűnik, ő benne lenne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik