Kultúra

Brad Pitt lesz az USA legmenőbb tábornoka

A Netflix-féle War Machine című filmben, amely az első trailere alapján zseniálisnak ígérkezik.

A néhai Michael Hastings The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan (kb. A hadművelők: Amerika afganisztáni háborújának vad és rémisztő története) című könyve alapján David Michôd írta és rendezte a War Machine (Hadigép) című Netflix-filmet, amelyet ugyan még 2015-ben forgattak, de a videostreaming-szolgáltató oldalára csak idén fog megérkezni.

A szatirikus hangvételű War Machine egy meglehetősen sajátos stílusú, de közben az Egyesült Államok hadseregében valóságos rocksztárként ünnepelt tábornok, Stanley A. McMahon (Brad Pitt) történetét fogja elmesélni, kezdve onnan, hogy kinevezik a NATO afganisztáni erőinek parancsnokává, egészen odáig, hogy egy újságírónő (Tilda Swinton) botrányos expozéja romokba dönti a karrierjét.

A főszerepben már a fenti teaser trailer alapján is parádézó Pitt és Swinton mellett az Oscar-díjas Sir Ben Kingsley, Anthony Michael Hall, Topher Grace, Will Poulter, Lakeith Stanfield, Emory Cohen, RJ Cyler és Scoot McNairy játszik még az ígéretes produkcióban, amely május 26-án fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik