Kultúra

Már az első képsorokkal beparáztat a Stranger Things 2. évada

A Super Bowl reklámszünetében debütált a kedvcsináló, amelyből az is kiderül, mikor érkezik a horrorsorozat folytatása.

Tavaly az év meglepetéssorozatává vált a Netflix égisze alatt készült Stranger Things, amelybe rövid időn belül világszerte rengetegen beleszerelmesedtek. Nem is csoda hát, hogy a videostreaming-szolgáltató már augusztus végén bejelentette a folytatást, amelynek a novemberben kezdődött forgatásáról akkor érkezett is egy ritka rafinált fotó.

A horrorba hajló Stranger Things folytatásából néhány nappal ezelőtt az Entertainment Weekly tette közzé az első képet, mígnem az éjjel lezajlott Super Bowl reklámszünetében megérkezett az első beharangozó videó a második évadhoz, amellyel kapcsolatban az is eldőlt, hogy Halloweenkor, azaz október végén fog felkerülni a Netflix weboldalára.

Az már korábban eldőlt, hogy az első évadból visszatérő Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Charlie Heaton, Natalia Dyer, Joe Keery Sadie Sink és Dacre Montgomery fogja alkotni a második szezon szereplőgárdáját, amelynek a felnőtt főszereplőket játszó Winona Ryder és David Harbour is tagja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik