Kultúra

Elképesztő nézettséggel startolt az RTL Klub új sorozata

Az első epizódjával máris az év egyik legnézettebb műsora lett A mi kis falunk.

Brutális nézettséget produkált az RTL Klub vadonatúj, csütörtök este debütáló fikciós sorozata, A mi kis falunk:

33,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban. Ráadásul az idei év legnézettebb műsora lett a 18-49 éves korosztály körében, összesen 473 832-an nézték meg a vadonatúj sorozat legelső részét.

A teljes lakosság körében is kiválóan teljesített A mi kis falunk, hiszen 1 108 674 nézőt ültetett a képernyők elé, ezzel

az idei év negyedik legnézettebb műsora lett.

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy autómániás szépfiú fociedző. A szereposztás remek, a vidéki környezet és a számtalan külső felvétel pedig olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely hétről-hétre garantálja a szórakozást és a kikapcsolódást.

A mi kis falunk főszerepeit csupa kiváló színész játssza: Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármesterjelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja, de Lovas Rozi és Bata Éva is egy-egy központi szerepben látható a szériában.

Forrás: RTL Magyarország

Ajánlott videó

Olvasói sztorik