Kultúra

Haláli lesz az RTL Klub falun játszódó komédiasorozata

Új előzetest kapott A mi kis falunk című széria, amely egy vidéki település mókás életét fogja bemutatni.

A nevetés és a szórakozás garantált, hiszen egy komédiákkal, karakteres lakókkal teli falu életébe enged bepillantást az RTL Klub vadonatúj vígjátéksorozata, A mi kis falunk.

A most új előzetest kapó A mi kis falunk főszerepeiben ismert színészek lesznek láthatóak. Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármesterjelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozi és Bata Éva is egy-egy központi szerepben lesz majd látható.

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy autómániás szépfiú fociedző. A szereposztás remek, a vidéki környezet és a számtalan külső felvétel pedig olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely hétről-hétre garantálja a szórakozást és a kikapcsolódást.

Az RTL Klubon február 2-án, csütörtökön este a Barátok közt után debütál A mi kis falunk.

Forrás: Sajtóklub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik