Szórakozás

Szexi csajok az RTL új sorozatában

Ma este indul az RTL Klub új sorozata, A mi kis falunk. A sorozatban Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármesterjelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozi és Bata Éva is egy-egy központi szerepben lesz majd látható.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az első részben szexi fitneszes lányok a papot csábítgatják, hiszen a plébániának kinevezett helyiség a gyúróterem is egyben. Tecának (Bata Éva), a kocsma nagyasszonyának is szintén az atyára fája foga. Ő is gyakran próbál még több kuncsaftot szerezni mélyen dekoltált felsőben. Jó érzékkel vezeti az üzletet, és irányítja annak törzsközönségét- különösen a három elválaszthatatlan közmunkást, Szifont, Bakit, és Matyit, akik közül az egyik nem rest, és a kezét szabadjára engedve rámarkol Teca bájaira, ám a talpraesett asszony keményen visszavág és arcon csapja.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Erika (Lovas Rozi) a polgármester jobb keze, már megfogta az Isten lábát, hiszen a falu bikája Gyuri (Lengyel Tamás) az élettársa, így egyelőre ő még akkor is inget visel, amikor éppen párját csábítgatja.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik