Kultúra

Egy LSD-trip semmi az új Luc Besson-mozi traileréhez képest

Megérkezett a Valerian és az ezer bolygó városa című produkció előzetese, amelyben még Rihanna is feltűnik.

Luc Besson és produkciós cége, az EuropaCorp készíti a Valérian and the City of a Thousand Planets című időutazós sci-fit, mely hazánkban majd a Valerian és az ezer bolygó városa címen fog futni. A már az utómunkálatokat taposó filmhez most megjelent az első poszter és az első előzetes, amely az alatta hallható kábító hatású zenével megtámogatva egy látványosak látványos, mégis piszkosul bizarr mozit vetít előre.

EuropaCorp
EuropaCorp

A Pierre Christin és Jean-Claude Mézières képregényén alapuló mozi egy időutazó titkosügynök, Valérian (Dane DeHaan) története lesz, aki felső utasításra a barátnőjével, Laureline-nel (Cara Delevingne) együtt előreutazik a jövőbe, hogy felderítse annak a galaktikus birodalomnak a működését, amely az egész emberiségre fenyegetést jelent.

A már említettek mellett a sci-fiben Clive Owen, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Rihanna, Sam Spruell és egy feltehetően CGI-karaktert megszólaltató John Goodman fogja játszani a fontosabb mellékszereplőket. A Valerian 2017. július 21-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik