Kultúra

Irtó jól fog kinézni Luc Besson új sci-fije

Ezt a Valerian és az ezer bolygó városa című produkcióból érkezett első képsorok is megerősítik. Videó.

Luc Besson és produkciós cége, az EuropaCorp készíti a Valérian and the City of a Thousand Planets című időutazós sci-fit, mely hazánkban majd a Valerian és az ezer bolygó városa címen fog mozikba kerülni. Az immár az utómunkálatokat taposó (és az eddigi anyagok alapján fantasztikus látványvilágúnak ígérkező) produkcióból korábban már kétszer is érkeztek képek, mígnem most kiderült, hogy a héten végre közzéteszik majd az első előzetesét, amelyet a lent látható rövid részlettel harangoztak be a Twitteren.

A Pierre Christin és Jean-Claude Mézières képregényén alapuló mozi egy időutazó titkosügynök, Valérian (Dane DeHaan) története lesz, aki felső utasításra a barátnőjével, Laureline-nel (Cara Delevingne) együtt előreutazik a jövőbe, hogy felderítse annak a galaktikus birodalomnak a működését, amely az egész emberiségre fenyegetést jelent.

A már említettek mellett a sci-fiben Clive Owen, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Rihanna, Sam Spruell és egy feltehetően CGI-karaktert megszólaltató John Goodman fogja játszani a fontosabb mellékszereplőket. A Valerian 2017. július 21-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó