Kultúra

Zseniális képek érkeztek Luc Besson új sci-fijének forgatásáról

A Valérian című produkció egy időutazós-titkosügynökös történet lesz, amely az új fotók alapján meglehetősen klassznak ígérkezik.

Luc Besson és produkciós cége, az EuropaCorp készíti a Valérian and the City of a Thousand Planets című időutazós sci-fit, amelynek forgatásáról még annak kezdetekor: márciusban jelentek meg az első képek, ám azóta nem érkezett sem új infó, sem újabb képanyag az egyébként ígéretesnek tetsző filmről. Most azonban egy rakás forgatási fotó került fel Besson hivatalos Facebook-oldalára, amelyeken már nemcsak direktort és a film főhőseit játszó fiatal színészeket, de pl. az Oscar-jelölt Clive Owent is megpillanthatjuk.

Galéria
Facebook

A Pierre Christin és Jean-Claude Mézières képregényén alapuló mozi egy időutazó titkosügynök, Valérian (Dane DeHaan) története lesz, aki felső utasításra a barátnőjével, Laureline-nel (Cara Delevingne) együtt előreutazik a jövőbe, hogy felderítse annak a galaktikus birodalomnak a működését, amely az egész emberiségre fenyegetést jelent.

A már említettek mellett a produkcióban Ethan Hawke, Rutger Hauer, Rihanna, Sam Spruell és egy feltehetően CGI-karaktert megszólaltató John Goodman fogja játszani a fontosabb mellékszereplőket. A Valérian 2017. július 17-én fog debütálni a francia mozikban.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik