Kultúra

Itt vannak az első képek Luc Besson új sci-fijéből

A Valérian című produkció egy időutazós-titkosügynökös történet lesz, amely az új fotók alapján meglehetősen klassznak ígérkezik.

Azóta nem érkezett hír a Luc Besson rendezésében készülő Valérian and the City of a Thousand Planets című időutazós sci-firől, amióta októberben megtudtuk, hogy Rihanna is szerepet kapott a filmben, azonban a hallgatásnak most vége, hiszen megjelentek az első fotók a produkcióból és annak forgatásáról.

A Pierre Christin és Jean-Claude Mézières képregényén alapuló mozi egy időutazó titkosügynök, Valérian (Dane DeHaan) története lesz, aki felső utasításra a barátnőjével, Laureline-nel (Cara Delevingne) együtt előreutazik a jövőbe, hogy felderítse annak a galaktikus birodalomnak a működését, amely az egész emberiségre fenyegetést jelent.

A rövid szinopszis mellett az új fotók alapján is ígéretes produkcióban Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer és John Goodman fogják játszani a fontosabb mellékszereplőket. A Valérian 2017. július 17-én fog debütálni a francia mozikban.

Galéria
Entertainment Weekly

Ajánlott videó

Olvasói sztorik