Kultúra

Hasselhoff visszatér: jön a Knight Rider-mozifilm!

david hasselhoff (david hasselhoff, knight rider, )
david hasselhoff (david hasselhoff, knight rider, )

Turbórágós korszakunk legjobb sorozatát Weinsteinék lehengerlő akciómozivá gyúrnák.

Amiről le lehet húzni még egy bőrt, arról általában le is szoktak a szórakoztatóiparban, ahol amúgy is a kreatív ötletek hiányának éveit éljük. Van, hogy jól sikerül egy-egy film vagy sorozat újragondolása, de nagy általánosságban inkább sose készültek volna el ezek az alkotások…

2008-ban már a Kngiht Riderről is megpróbáltak lehúzni egy újabb bőrt. Igen, KITT-ről meg a cipzáras bőrdzseki alól kipöndörödő göndör fürtökről felismerhető Michael Knightról, akiről a szerepfogoly válogatásunkban is tettünk már említést. Szóval volt ez az 5 évvel ezelőtti sorozat, ami 17 epizódot élt túl anno az NBC-n, mire a csatorna végre megkegyelmezett a nézőknek.

Nos, a Knight Rider-saga itt még nem ért véget, ugyanis a Weinstein Company a fejébe vette, hogy tető alá hoz egy mozifilmet. Nem a kis költségvetésű fajtából, hanem a nagyból persze. Igaz, a dolog még csak gondolati szinteken működik, de az már kitudódott, hogy a forgatókönyvet arra a Brad Copelandre bíznák, aki az Arrested Developement mellett többek közt a Faterok motoron címet viselő bűncselekményért is felel. Ha esetleg ez a munkája jól is sikerül, akkor is rengeteg akadályt kell megmásznia a Knight Rider mozifilmnek, ugyanis – ahogy az az álomgyárban lenni szokott – a tévés és filmes jogok, na meg a különböző karakterek jogai más-más tulajnál vannak, ezeket még jó pénzért meg is kellene szerezni – persze, mivel alapból nagy büdzsében gondolkodnak, ez nem jelenthet komoly problémát.

De hogy jó hírrel is szolgáljunk: David Hasselhoff már most jelezte, hogy tőle akár kezdődhet is a buli, ugyanis megvan még a bőrdzsekije és persze a mellfürtjei is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik