Kultúra

Vágó a STORY4-en tér vissza saját vetélkedőjével

A kvízmester nemet mondott az RTL Klub újrainduló "Legyen ön is milliomos!"-ára, saját játékötletét valósítja meg a STORY4-en.

Most már biztos: nem Vágó István vezeti az újrainduló „Legyen ön is milliomos!”-t! A kvízmester ugyanis úgy döntött, nem az RTL Klubbal, hanem a Sanoma Mediával köt szerződést, hogy megvalósíthassa a céggel közösen alkotott játékkoncepcióját. Az új vetélkedő a STORY4 televízió műsorán lesz látható, valamint internetes és mobil alkalmazás is készül hozzá.


Fotó: Story4

Vágó, aki nemcsak ötletgazdája a játéknak, hanem műsorvezetője is lesz, a Hír24-nek elmondta: az új koncepció olyan egyedi lehetőség és kihívás, amelyet nem utasíthatott vissza. Elárulta, hogy klasszikus értelemben vett műveltségi vetélkedőt tervezett, modern tálalással, izgalommal és hatalmas nyereményalappal. A Hír24 úgy tudja, a játék címe „Átvágó” lesz.

„Némi lelkiismeret-furdalást érzek, amiért az RTL-nek nemet mondtam, de a STORY4 ajánlata testhezállóbb volt számomra. Ami a TV2-t illeti: ők már kiesnek a látókörömből” – válaszolt Vágó arra a kérdésünkre, miként vélekedik korábbi munkaadóiról.

Borsány-Gyenes András, a Sanoma Digital Media vezérigazgató-helyettese hírportálunknak elmondta, hogy a STORY4-en futó Szerencsekerék sikere arról győzte meg őket, érdemes vetélkedőket készíteni – ezért kerestek még egy képernyőre vihető játékformátumot.

„Vágó István vitathatatlanul a legnagyobb alakja ennek a műfajnak, ezért megtisztelő számunkra, hogy a STORY4-gyel állapodott meg” – jelentette ki Borsány-Gyenes. Akitől megtudtuk, már zajlanak a műsor előkészületei.

A Hír24 kiadója is a Sanoma Media Budapest Zrt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik