Kultúra

Ingyen a neten az Alkonyat-sorozat új kötete

Újabb kötettel gyarapodik Stephenie Meyer Alkonyat-sorozata: a világszerte nagy sikert arató vámpírsaga harmadik kötetének "leágazása" az interneten egy hónapon át ingyen is olvasható lesz.

Az Alkonyat-sorozat harmadik kötetéből továbbszőtt, 192 oldalas The Short Second Life of Bree Tanner (Bree Tanner rövid második élete), amely a Napfogyatkozás egyik mellékszereplőjét követi nyomon, egyszerre jelenik meg szombaton több országban, köztük az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és Franciaországban.

A rajongók két nappal később, június 7-én elektronikus formában már ingyen elérhetik az interneten a www.breetanner.com oldalon, ahol azonban letölteni nem, csak olvasni lehet majd a könyvet.

Bree Tanner története egyelőre az utolsó kötet lesz az Alkonyat-sorozatban. “Ezen a ponton Stephenie nem tervezi, hogy visszatér a sagához” – mondta kiadója, Megan Tingley.

Meyer hatalmas sikert aratott a vámpírsorozattal, amelynek eddig megjelent négy kötete ötven országban több mint százmillió példányban kelt el.

Az író két év múltán jelentkezik új kötettel, amelynek születése – elmondása szerint – őt is legalább annyira meglepte, mint az olvasókat.

A hírek szerint a Bree Tanner e-könyv ingyenesen elérhetővé tételével akarja Stephenie Meyer kifejezni háláját olvasói iránt – írta korábban a The Daily Telegraph című brit napilap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik