Nagyvilág

Villanypásztorral tartja távol pultjától a vendégeket az angol kocsmáros

Villanypásztort szerelt fel a bárpultja elé egy angol kocsmáros, hogy szomjas vendégeit rászorítsa a távolságtartásra. Johnny McFadden, a St. Just-i Star Inn tulajdonosa elmondta, hogy kocsmája nagyon kicsi és mindenképpen meg akarta oldani, hogy vendégei betartsák a kötelező egyméteres távolságot.

A brit kocsmák július 4-én nyithattak meg ismét a karantén után. A bárokba betérő vendégeknek a személyes adataikat is le kell adniuk, hogy fertőzés esetén meg lehessen találni őket. McFadden elmondta, hogy maga és a személyzet védelmében akarja elérni, hogy vendégei betartsák a távolságtartás szabályait. Mint hozzátette: egy kötelet vagy láncot akart kifeszíteni, de nem talált megfelelő felszerelést.

Úgy gondoltam, az nem tartja vissza őket. Ezért inkább választottam a villanypásztort, hogy meglássam, működik-e

– mondta.

A villanypásztort nem tartják mindig bekapcsolva, de mivel mindenki tudja, hogy mire való, a látványa is elég ahhoz, hogy a vendégek elkerüljék. A félelemfaktor jól működik – mondta McFadden. A kocsmák megnyitását követően már néhány italmérésnek be is kellett zárnia Angliában, mivel vendégeik közül többen koronavírus-fertőzöttek lettek.

forrás: mti; kiemelt kép: Afp

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik