Nagyvilág

Bizonyítékot akarnak a rendőrségtől az eltűnt Madeleine McCann szülei

A 13 évvel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann szülei arra kérték a német rendőrséget, hogy szolgáltassanak számukra a lányuk halálát igazoló bizonyítékokat. Kate és Gerry McCannt még nem tájékoztatták annak részleteiről, hogy eltűntnek nyilvánított gyerek kereséséből miként lett gyilkossági ügy a németeknél. A  szülők még mindig bizakodnak, hogy a kislány él, amellett, hogy próbálnak reálisan gondolkodni.

A német és a brit nyomozók együtt dolgoznak azon, hogy megoldják az ügyet, melynek elsődleges gyanúsítottja egy Christian Brueckner nevű férfi. A nyomozók úgy sejtik, hogy ő rabolta el, majd gyilkolta meg Maddie-t, igaz, a kislány holttestét még nem sikerült megtalálni. A Christian B. nevű 42 éves férfi jelenleg börtönbüntetését tölti a németországi Kielben, a gyanú szerint azon a környéken járt Portugáliában 2007-ben, ahol a kislányt legutoljára látták.

A német és portugál hatóságokkal együttműködő brit rendőrség azt közölte, továbbra is eltűnt személy ügyében zajlik a nyomozás, mert nincs rá bizonyíték, hogy Madeleine él-e még vagy sem. A németek viszont gyilkosság ügyében nyomoznak.

Kiderült, honnan tudhatott a szülők távollétéről Maddie feltételezett elrablója
A rendőrök szerint a német férfi célja a nyaralók értékeinek ellopása volt. Majd a 4 éves kislányt is magával ragadta.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik