Élet-Stílus

Megszólaltak a szülők az eltűnt Madeleine McCann 16. szülinapja alkalmából

Madeleine McCann (Array)
Madeleine McCann (Array)

Soha nem adják fel a keresését szülei Madeleine McCann-nek, aki ma ünnepelné a 16. születésnapját. A hivatalos Find Maddie Campaign Facebook-oldalon Kate és Gerry McCann azt üzente 12 éve eltűnt lányuknak:

Boldog 16. születésnapot, Madeleine!

A bejegyzésben a kislányról készített utolsó fotó is látható, valamint még az olvasható:

Szeretünk és várunk rád, sose adjuk fel!

A Daily Mail beszámolója szerint Kate McCann minden évben a születésnapkor ajándékot visz a lány érintetlen szobájába, remélve, hogy egyszer majd az összeset ki tudja nyitni. A szülinap alkalmából ünnepséget is szoktak rendezni, a tortán a gyertyákat Madeleine testvérei, a 14 éves ikerpár Sean és Amelie szokták elfújni.

A kislány 2007-es eltűnése a mai napig foglalkoztatja az embereket, arra nincs bizonyíték, hogy meghalt volna. Akkor nyaralni voltak a portugáliai Praia da Luz üdülőfaluban. A szülők május 3-án este az apartmanházukban hagyta a gyerekeket, hogy átsétáljanak az alig 50 méterre fekvő étterembe, ott vacsoráztak barátaikkal. Az anya este 10-kor ment vissza, hogy megnézze minden rendben van-e, de csak az ikreket találta meg, Madeleine-nek csak a hűlt helyét.

A lány eltűnésével kapcsolatban rengeteg elmélet kering, ezekről itt írtunk:

Tíz éve tűnt el Madeleine McCann: hat elmélet arról, mi lett vele
Baleset és emberrablás is történhetett, egy alkalommal a szülőket is meggyanúsították. Talán sosem derül ki, hová tűnt ikertestvérei mellől a hároméves kislány 2007-ben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik