Nagyvilág

Egy éve ilyenkor: „A pasik főleg hobbipuncit akarnak”

Ismét összegyűjtöttük a cikkeket, amikre a legtöbben kíváncsiak voltak egy évvel ezelőtt.

Egy éve ilyenkor a címben már említett cikkünk volt a hét legolvasottabb tartalma. Az olvasói levél – és szexuálterapeuta szakértőnk válasza –  az internetes társkeresés témáját boncolgatja.

„A pasik főleg hobbipuncit akarnak“
A szórakozóhelyeken és a netes társkeresőkön is mindenki csak szexet akar. Hol vannak a normális férfiak, kérdezi olvasónk.

Sokakat érdekelt egy arizonai kisfiú szomorú története is (ami persze a végén jóra fordult): a kis Teddy egy pizzériában ünnepelte volna hatodik születésnapját, de a 32 meghívottból egy sem ment el a partira, a fiú így egyedül szomorkodott az asztalnál. De aztán…

Szívszaggató a hatéves kisfiú fotója, akinek senki sem ment a szülinapjára
Egy újságírónak hála, később minden jóra fordult.

Jóval szomorúbb, megrázóbb téma következik: az Alzheimer-kór. A betegek gyakran érzik úgy, mintha valamiféle ködben élnének: sejtik, hogy történik velük valami, de nem tudják mi, és nem tudnak úrrá lenni rajta. A betegség lerombolja a tudatot és az emlékezetet, nem gyógyítható és nem válogat.

Ez a betegség a poklok pokla a hozzátartozóknak
Elszöknek éjszaka, meggyűlölik a gyereküket és két percenként felteszik ugyanazokat a kérdéseket. Az Alzheimer-kórral élő betegeket akár egy évtizeden át kell gondoznia a hozzátartozóknak, akiknek emiatt fel kell adniuk az álmaikat. Előbb vagy utóbb pedig mindenki beleroppan a kialakult helyzetbe.

Egy éve is zajlottak az X-Faktor válogatói, és volt is olyan tehetség, akire érdemes volt odafigyelni – legalább egy pár perc erejéig.

Ember ilyen gyorsan még nem rappelt, mint ez a lány az X-Faktorban
De rajta kívül is jelentkeztek hasonló tehetségek a válogatóra, amiknek végre vége.

Búcsúzzunk el a tavalyi októbertől Rubint Réka fenekével. Ahogy írja: „40év✔ 3gyerek✔ no retus✔ Nincs lehetetlen!”.

 

Kiemelt fotó: iStock (illusztráció)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik