Szórakozás

Egy éve ilyenkor: akkor még külföldi hírek szóltak jachtról, szexről, drogokról

Ahogy minden héten, ezúttal is összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amik egy éve ilyenkor a legtöbb olvasót érdekelték.

Érdekes, mennyi párhuzam van az egy évvel ezelőtti és a mostani híreink között: 2018-ban ilyenkor is az volt az egyik legolvasottabb cikkünk, amelyben jachtról, orgiáról és drogokról írtunk:

Pont egy éve írtuk meg, hogy hogyan érdemes védekezni a poloskainvázió ellen. Most ismét aktuális a téma, hiszen épp a napokban jeleztük: a java még csak most jön majd.

Poloskainvázió – így védekezhet
A napokban tömegesen húzódnak a lakásokba idegenhonos, kártékony poloskák: sokan vannak, zavaróak és alkalom adtán elviselhetetlen bűzzel járnak. Meg kell tőlük szabadulni, de hogyan?

És egy éve történt, hogy Orbán Viktor daliás kornak nevezte a török háborúk évszázadait, amikor magyarok millióit ölték meg, hazánk minden téren visszafejlődött, Európa perifériájára szorult. Mindezt barátja, Recep Tayyip Erdogan török államfő budapesti látogatása alkalmával mondta a miniszterelnök. Emlékeztetőül: a török hadsereg épp a napokban vonult be Szíriába.

Orbán daliás korszaka: magyarok millióit ölték meg
Miniszterelnökünk daliás kornak nevezte a török háborúk évszázadait, amikor hazánk társadalmi, politikai és gazdasági téren is stagnált, visszafejlődött, Európa perifériájára szorult. Mutatjuk a részleteket.

Visszatekintésünk végén felidézzük egy idős miskolci házaspár történetét, akik negyven év után lépték ki a Jehova Tanúitól. Az egész életüket újra kellett kezdeniük.

A lelki törést fogják meg, és azzal húzzák be az embert
Negyven év után kilépett Jehova Tanúi-tagokkal beszélgettünk. Videó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik