Nagyvilág

Milliókat keres az 51-es körzet lerohanásán a legismertebb amerikai prostituált

Földönkívüli élményt nyújt a földönkívüliekért rajongó embereknek.

Lehet, hogy a földönkívüliekkel hírbe hozott, 51-es körzet nevű híres amerikai katonai bázist végül nem rohanták le Naruto-futással az odasereglő emberek, egy valaki biztosan van azért Nevadában, akit lerohantak a földönkívüli élményre váró emberek. Alice Little-t, a legismertebb amerikai prostituáltat, aki jó előre felkészült a várható rohamra.

Megtörtént az első Naruto futás az 51-es körzetben
Emberek tényleg megjelentek, kamera is rögzítette a történelmi eseményt.

Little a KTNV nevadai televízió híradójának elmondta, várakozásai szerint 600 ezer dollárt, azaz átszámítva nagyjából 180 millió forintot fog keresni a viccnek indult fesztiválon.

A Carson City városának közelében, a Moonlite Bunny Ranchen dolgozó 29 éves nő elmondta, már egy hónapja 50 százalékos leértékeléssel kezdte el hirdeti magát, rögtön azután, hogy hallott az egész világon híressé vált eseményről. Az önmagát is földönkívüli-mániásként valló nő 69-es körzetté alakította szobáját, ahol akár 48 órán át folyamatosan elégíti ki a kuncsaftokat, akik minden vágya, hogy átéljék, ahogy földönkívüliek rabolják el őket.

Vannak olyan vendégeim, akik egész napokat, estéket és hétvégéket akarnak eltölteni velem, és teljesen el akarnak merülni ebben az elrablós érzésben, 48 órán át folyamatosan.

Little elmondta, még földönkívüli megtermékenyítéses kalandokat is kínál az erre fogékony embereknek.  Valamint bemutatott több olyan játékszert, amivel csak ezekre a földönkívülis estékre és napokra készült, de abból végül egyet sem tudott adásba rakni a KTNV híradója.

 

A kiemelt képen Alice Little. Fotó:KTNV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik