Nagyvilág

Ezrek üvöltötték az iskolai támadásban meglőtt lány nevét

Ella a csodával határos módon felépülhet.

Mint arról akkoriban beszámoltunk, május 25-én – idén már a sokadik – iskolai lövöldözés volt az Egyesült Államokban.

Az indianai Noblesville egyik középiskolájában két embert sebesített meg a támadó, akit később letartóztattak. Az egyik sérült Ella Whistler volt, egy 13 éves diák, akit

hét lövés ért, többek között az arcán, a mellkasán, a nyakán és a kezén is meglőtték.

A lányt kórházba szállították, összeomlott a tüdeje, eltört az álla, a kulcscsontja, néhány bordája és csigolyája, egy sor életmentő műtéten esett át.

Azóta több mint tíz nap telt el, és legfrissebb hírek szerint Ella már biztosan túléli a szörnyű esetet.

Családja közölte, hogy az orvosok szerint Ella állapota immár stabil. A lány napról-napra jobban van, de még igen hosszú időre van szükség a teljes felépüléshez. A közeljövőben még biztos, hogy a kórházban kell maradnia, de máris tervezi, hogy visszamegy cheerleader-kedni és röplabdázni.

A másik sérült Jason Seaman, Ella tanára volt, aki azonnal a támadóra vetette magát, megakadályozva a további vérontást. Seamant időközben kiengedték a kórházból, a tanár elmondta: rendkívül büszke Ellára.

A napokban egy megható videó kezdett terjedni a Facebookon: a lánynak és családjának jegye volt Kenny Chesney koncertjére, amelyen érthető okokból nem tudtak megjelenni, az énekes azonban két szám között megkérte a közönséget, hogy együtt kiáltsák: We love you Ella (Szeretünk, Ella).

Kenny Chesney Whistler

"We love you, Ella!"At the Kenny Chesney concert last night, the country musician paused the concert to honor Ella Whistler, who had tickets to go to the concert. Such a classy move.Video courtesy Samantha Armie

Közzétette: RTV6 (WRTV – Indianapolis) – 2018. június 1.

 

(via The Indy Channel, kiemelt fotó: GoFundME)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik