Nagyvilág

Padhoz kötözve és megverve találták meg a rendőrök a körözött pedofil bűnözőket

A két férfit vasrudakkal verték meg ismeretlenek, majd festékkel leöntve hagyták ott őket a rendőröknek, egy észak-ír faluban.

Hamar megbánhatta két pedofil szexuális bűnöző, hogy megpróbáltak elszökni az őket kereső rendőrök elől Észak-Írországban. A két férfit ugyanis végül egy csoport férfi talált meg Armagh megyében, és nem fogták vissza magukat. Ugyanis mielőtt átadták volna őket a rendőröknek, még jól helybenhagyták őket.

A 48 éves James White és a 26 éves Jason Lydiard (aki Alexis Guesto néven is ismert) Mullaghbawn falunál találta meg egy csapat férfi, szombat este – jelentette a helyi sajtó. A BBC-nek egy szemtanú elmondta: nagyjából száz ember nézte végig, ahogy a két körözött bűnözőt brutálisan megverik.

A brit közszolgálati adónak nyilatkozó nő elmondása szerint a fejüket rugdosták, botokkal ütötték őket és közben ujjongtak. Olyan nagy verést kaptak, hogy a nő azt hitte, egyiküket meg is ölték. A falusi pap próbált meg közbelépni, és megakadályozni a további veréseket. A BBC azt nem közölte, hogy ez mennyire volt sikeres.

Bűnözők, akik a börtönt is vállalták, hogy rácsok mögé juttassanak egy pedofilt
Betörők, rablók és tolvajok, akik betörtek, raboltak és loptak, de ezt mégis megbocsájtjuk nekik. Mert áldozataik még rosszabbak voltak.

A helyi rendőrség közlése szerint a két bűnözőt elfogó emberek „rugdosták és vasrudakkal ütötték White-ot és Gustót, mielőtt Mullaghbawn faluba vitték őket, ahol többen újra megtámadták és festékkel öntötték le őket.” A két férfit egy padhoz kötözve találták meg a rendőrök.

Az Irish Sun című lap információi szerint a két férfi „az ország két legveszélyesebb szexuális bűnözőjének” számít, és a rendőrség aggasztónak tartotta, hogy „együtt kezdek el dolgozni”. A két férfit bírósági ítéletek megszegése miatt körözték.

A rendőrök mindkettőt kórházba szállították, ahonnan egyiküket később átszállították egy börtönbe. A másik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy bent kellett tartani a kórházban. Mindkettőjüket a lehető leghamarabb bíróság elé fogják állítani – közölte a helyi rendőrség.

Közben az észak-ír rendőrség bejelentette, hogy kénytelenek vizsgálatot indítanak a két férfi elleni támadás miatt. Mint közölték, megértik a helyiek érzéseit, de nem lehet semmilyen okkal sem indokolni, hogy az emberek a saját kezükbe vegyék az igazságszolgáltatást.

(Kiemelt fotó:Twitter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik