Nagyvilág

Halálra verte feleségét, majd a barátai előtt büszkélkedett a sérülésekkel borított nőről készített videóval

A 28 éves orosz nő kómába esett a brutális sérüléseket okozó verés után, és hat nappal később meghalt.

Eljárást indítottak az orosz hatóságok egy 34 éves férfi ellen, aki halálra verte feleségét, mert el akarta hagyni – írta a Daily Mail. A Lebedjan városában élő Makszim Gribanov a verés után a barátainak elküldött egy videót a megvert nőről, büszkélkedve tettével, közölve, hogy a nő most már tudja, hogy hol van a helye.

Az orosz közösségi oldalakat körbejárta a 28 éves Anasztázia Ovsziannikova sérülésekkel borított testéről készült felvétel, hatalmas felháborodást okozva.

Anasztázia Ovsziannikova. Fotó: vk.ru

A nő a verés után ki tudta hívni a mentőket, és a súlyos sérüléseket, köztük csonttöréseket és belső vérzést szenvedett nőt kórházba szállították, ahol kómába esett, és hat nappal később meghalt.

Ovsziannikova barátai és családtagjainak elmondása szerint a nő egy ideje már gyűjtötte a bátorságot, hogy elhagyja a férfit, de túlságosan félt attól, mit fog tenni vele, ha ez megtörténik. A beszámolók szerint Gribanov rendszeresen bántalmazta és terrorban tartotta a nőt.

Egy rendőrségi szóvivő a helyi sajtónak elmondta: a férfi ellen először súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást, amit a nő halála után megváltoztattak. A férfi részben elismerte felelősségét, de a szóvivő szerint közölte, hogy megvolt az indoka a verésre. Most 15 évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik