Nagyvilág

A temetésen bukott le a halott gyilkosa

A gyászolók fogtak gyanút a kínai férfi temetésén.

Emberölés gyanújával indítottak nyomozást egy férfi ellene a kínai Shaanxi tartományban, miután apja temetésén felmerült, hogy ő ölhette meg az elhunytat – jelentette a helyi sajtó. A rendőröket a gyászolók értesítették, miután gyanús sérüléseket vettek észre a holttesten, és gyászoló fia viselkedése is kérdéseket vetett fel.

A 65 éves áldozatot nyitott koporsós temetéssel helyezték örök nyugalomra hétfőn egy Xianyang város közelében található faluban. A beszámolók szerint a falusiaknak ekkor tűntek fel a férfi arcán és testén látható sérülésnyomok.

Az elhunyt férfi 44 éves fia csak annyit mondott, hogy az apja elesett, majd egy kabátot rakott apja fejére – mondta el a helyi sajtónak az egyik falusi. „Amikor levettem róla, láttam, hogy monokli van a szemén” – tette hozzá. A gyászolóknak gyanússá vált a fiú viselkedése is, aki túlságosan érzelemmentes volt apja temetésén.

A falusiak azonnal értesítették a rendőrséget, attól tartva, hogy a lobbanékony természetűnek ismert fiú verhette halálra saját apját. Az ügyben indított nyomozás kiderítette, hogy halála előtt Huang megverte az apját. Egy helyi rendőrtiszt elmondta: apa és fia rendszeresen veszekedett, és azok „gyakran azzal értek véget, hogy Huang megverte az idős férfit”.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik