Belföld

Véres felső vezethet el a nyíregyházi csecsemőgyilkoshoz

Felhívást tett közzé a rendőrség a Nyíregyházán holtan talált csecsemő ügyében.  Továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoznak, de csatoltak egy képet egy véres „Street One” márkájú, lila színű virágmintás felsőről, ugyanis várják azok jelentkezését, akik tudják, ki viselhette a ruhadarabot:

Fotó: police.hu

Keresik továbbá azt a nőt és férfit, akik hat gyermekkel együtt tartózkodtak a nyíregyházi Mező út 6. szám alatti társasház előtt 2017. november 19-én 14 órától 17 óráig, valamint  azokat, akik információval rendelkeznek a bűncselekményről, illetve az eddig ismeretlen személyazonosságú anyáról.
A rendőrség emlékeztetett: az elhunyt babára járókelők találtak rá november 19-én este 7 óra körül, az említett címen található társasház előtt található szemeteskonténerek mellet . A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Jelentkezni lehet személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Nyíregyháza, Bujtos u. 2. sz.), telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik