Nagyvilág

Kutyaláncot, borotvapengéket és száz szöget találtak egy indiai férfi gyomrában

A 32 éves férfi gyomrából ezen felül még kötőtűk valamint 263 darab pénzérme került elő, amikor megműtötték.

Életmentő műtétet kellett végrehajtani egy férfin Indiában, miután súlyos belső vérzés okoztak a gyomrában a szögek, amiket lenyelt – jelentette a helyi sajtó. A hétvégén megjelent beszámolók szerint a Madhja Prades államban élő férfit november 18-án vitték be családtagjai egy kórházba, mert gyomorfájdalmakra panaszkodott.

A Rewa városában lévő kórház orvosai először még ételmérgezésre gyanakodtak – írta az India Express. Aztán a vizsgálatok alatt kiderült, Mohammed Maqsood panaszait a gyomrában lévő fémtárgyak okozzák, amik összsúlya nagyjából öt kilogramm volt.

4 kilós hajcsomót távolítottak el egy lány gyomrából
A 18 éves kamaszlány már egy korty vizet sem volt képes lenyelni. Ha nem operálják meg, meghalt volna.

A férfit kezelő Dr Priyank Sharma az India Today című lapnak elmondta: sokkolta őket, amikor a gyomortükrözéskor meglátták, mi van a férfi gyomrában. A beszámolók szerint a Maqsood gyomrában az alábbi dolgokat találták:

  • 263 darab pénzérme.
  • 10-12 darab borotvapenge.
  • Négy nagy kötőtű.
  • Nagyjából száz darab szög.
  • Egy 15 centiméter hosszú kutyalánc.
  • És néhány üvegdarab.

A Dr. Sharma vezette hatfős sebészcsapatnak végül sikerült az összes tárgyat eltávolítania a férfi gyomrából. férfi a műtét óta sokkal jobban van, és jelenleg megfigyelés alatt tartják.

Maqsood az orvosok elmondása szerint depressziótól szenved, és amiatt kezdett el nagyjából egy évvel korábban fémtárgyakat enni, és erről családtagjai semmit sem tudtak.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik