Élet-Stílus

Egy csipeszt és 3 öngyújtót operáltak ki egy férfi gyomrából

Három, már kissé szétmállott öngyújtót talált egy sebész egy 45 éves kínai férfi gyomrában, aki azért ment kórházba, mert egy nappal korábban lenyelt egy csipeszt – jelentette a kínai sajtó. A csak Hua néven azonosított férfi a beszámolók szerint dühében nyelte le a csipeszt, mert összeveszett feleségével.

A 42 éves férfi Wuhan városában lévő otthonában volt, amikor a hétvégén összekaptak nejével azon, hogy mit nézzenek a tévében. A férj a kérdést végül azzal oldott meg, hogy leült játszani a számítógépén, de éjfél után újra veszekedni kezdtek. Ekkor beválltotta fenyegetését, és lenyelt egy csipeszt.

A férfi csak egy nap várakozás után ment kórházba, ahol azonnal nekiláttak a csipesz eltávolításának, mivel az bármikor kiszúrhatta volna a gyomrát vagy a máját. A beavatkozást végző sebész azonban nem csak a csipeszt halászta elő Hua gyomrából, hanem három öngyújtót is.

Csipesz és öngyújtók

A férfi az orvosoknak elmondta, hogy a gyújtókat két évvel korábban nyelte le egy italozós este után, amikor fel volt zaklatva. Állítása szerint utána azonnal jobban kezdte érezni magát, és teljesen el is feledkezett az esetről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik