Élet-Stílus

Lenyelt egy kést, ami egy hétig volt a gyomrában

Kés (Array)
Kés (Array)

A 25 éves férfi egy családi veszekedés közben ette meg a pengét, hogy mutassa, mennyire dühös.

Egy hétig élt egy késsel a gyomrában egy kínai férfi, aki még május 18-án nyelte le a 11 centiméter hosszú és 2,5 centiméter széles kést, miközben családtagjaival veszekedett egy “lényegtelen, triviális dolgon” – jelentette a Global Times. Az angol nyelvű kínai lap beszámolója szerint a meg nem nevezett férfi ezután egy hetet várt azzal, hogy felkeressen egy orvost a gyomrában lévő kés miatt. Csak akkor ment kórházba, amikor már nem tudta elviselni az egyre erősödő fájdalmat.

A Hebei tartományban, Shijiazhuang városában élő férfi gyomrából végül egy fél órán át tartó műtét alatt emelték ki az orvosok a kést. Az operációban részt vevő kilenc orvos egyike a helyi sajtónak elmondta: a beavatkozás „nagyon bonyolult volt, mert a kés akár halálos sérüléseket is okozhatott volna az eltávolítás közben”. Han Zhanbo elmondása szerint két próbálkozás sikertelen volt, de végül sikerrel jártak.

A kínai férfi bár óriási hülyeséget csinált, annyi esze azért volt, hogy a pengét szigetelőszalaggal tekerte be, mielőtt lenyelte, így a kés nem kaszabolta szét a belső szerveit – írta a Global Times. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik