Élet-Stílus

14 centis kanalat szedtek ki egy egyetemista gyomrából

Véletlenül nyelte le a fagylaltevés közben, amikor egyik évfolyamtársa megijesztette.

Fémkanalat szedtek ki egy 22 éves egyetemista lány gyomrából egy kínai kórházban. A 14 centiméteres evőeszközt fagylaltozás közben nyelte le a lány, véletlenül. A kínai sajtóban megjelent hírek szerint vacsora után tartott vissza a kollégiumba pár évfolyamtársával, amikor egyikük hátulról meglökte, és ettől annyira megijedt, hogy sikoltott egyet, és közben a kanál lecsúszott a torkán.

Társai ugyan kérték, hogy menjen kórházba, de a lány közölte velük, nincsen semmi baja, azon kívül, hogy kellemetlenül telítettnek érzi a hasát. Később azonban utánanézett az interneten, milyen hatása lehet egy kanál lenyelésének, és az eredményeket olvasva ráébredt arra, milyen súlyos a helyzete, és úgy döntött, mégiscsak jobb lesz, ha felkeres egy orvost – jelentette a helyi sajtó.

 14 centiméteres kanalat nyelt le, amikor fagyizás közben ráijesztettek
Fotó:news.cts.com 

Az orvosok megröntgenezték, majd a száján keresztül „kihorgászták” a gyomrából a 14 centiméteres kanalat. A művelet a beszámolók szerint 10 percet vett igénybe. Az egyetemista lány szerencséjére a kanál lefele és visszafele sem okozott belső vérzést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik