Nagyvilág

Meztelen képeket találtak a gyerekük telefonján, a fotókon a fiatal srác tanárnője szerepelt

A fiatal, mindössze 22 éves pedagógust letartóztatták a rendőrök, miután kiderült, hogy szexuális viszonyt folytat egy fiatalkorú diákjával. Mint kiderült: Hunter Day meztelen fotókat küldözgetett az egyik diákjának, aki vevő volt a kapcsolatra. A pár akkor bukott le, amikor a fiatal fiú telefonjában a szülők megtalálták a tanárnő képeit. Az áldozat nevét a hatóságok érthető okokból nem hozták nyilvánosságra.

A rendőrök, hogy biztosak legyenek a nő bűnösségében, csapdát állítottak neki úgy, hogy a fiú telefonjáról találkát beszéltek meg.

A találkozón Hunter Day végül megjelent, lenge öltözékben, lekapcsolt villanynál, gyertyák között várta a fiatalkorú párját. A nőért a hatóságok 85 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg. A vád szerint a nő nemcsak megrontotta a fiút, hanem visszaélt a tanári hatalmával is, emiatt a lehető legnagyobb büntetést próbálják meg kiszabni rá.

A nyomozók a nő lakásán találtak arra vonatkozó bizonyítékot, hogy már történt közöttük szexuális együttlét, sőt, valószínűleg azt is sikerült majd bizonyítani, hogy a nő további alkalmakat tervezett.

Via

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik