Nagyvilág

Horror gázolás: leszakadt felsőtesttel az autójában hajtott tovább

Gazolas(960x640).jpg (mentő, baleset, )
Gazolas(960x640).jpg (mentő, baleset, )

Majd azt állította a rendőröknek, hogy nem ütött el senkit, pedig áldozata maradványait megtalálták a járműben.

Szörnyű gázolás áldozata lett egy 62 éves amerikai nő a pennsylvaniai Allentown városánál. Az áldozat a húgával sétált egy többsávos út mellett vasárnap este, amikor egy autó nagy sebességgel nekik csapódott, és olyan erővel találta el az idős nőt, hogy teste az ütközéstől a derekánál kettészakadt – közölte a helyi sajtó. A gázoló az eset után továbbhajtott, miközben áldozatának felsőteste az autójában maradt.

A baleset miatt összetört járművet a rendőrség nagyjából másfél órával később találta meg, pár kilométerrel a baleset helyszínétől, egy kertvárosi utcában. A nő maradványai a rendőrség közlése szerint az anyósülésnél feküdtek a kocsi padlóján – írta a helyi sajtó.

 Mentők a horrorisztikus gázolás helyszínén
Fotó:WFMZ 

Nem sokkal később megjelent az autónál annak tulajdonosa, aki a rendőröknek kijelentette: ő nem ütött el senkit. A 33 éves férfi azt elismerte, hogy ittasan vezetett, közölve: „A barátomat vittem haza, és minden olyan gyorsan történt”. Majd hozzátette: „Nem ütöttem el senkit, megálltam volna, ha igen.”

A férfit a rendőrök letartóztatták, és halálos közúti baleset okozása, és egyéb kisebb vádak alapján indítottak eljárást ellene. „Remélem a pokolban fog megrohadni” – mondta el véleményét a sofőrről az áldozat húga, aki a kórházi ágyáról adott interjút egy helyi lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik