Nagyvilág

Letartóztatták a hárommellű nőt

tridevil-bikini-rendorsegi-foto(960x640).jpg (jasmine tridevil, )
tridevil-bikini-rendorsegi-foto(960x640).jpg (jasmine tridevil, )

A tavalyi év egyik legemlékezetesebb internetes átveréséért felelős Jasmine Tridevil ismét rossz fát tett a tűzre.

Egy pillanatra talán mindenki elhitte tavaly szeptemberben, amikor fotókat, sőt videókat kezdett el magáról a Jasmine Tridevil művésznevű, floridai masszőrnő. A 21 éves hölgy, az Emlékmás nevű scifi egyik mellékszereplőjének mintájára felvarratott magára egy harmadik mellet is. Legalábbis ezt állította, de néhány nappal később kiderült, hogy átverés az egész: a két eredeti közé ékelt harmadik mell nem plasztikai beavatkozás eredménye, csupán egy darab plasztik.

Bár Alisha Hessler (ez az eredeti neve) váltig bizonygatta, hogy a műmelle igazi (mármint, hogy a testére van varrva), mivel bizonyítani nem tudta, villámgyorsan ejtette őt a globális média.

 Hillsborough Cunty Police

Most azonban visszatért, ám nem az extradomurulata miatt került a hírekbe, hanem törvényszegő magatartása miatt. Ittas vezetésen kapták: a legális alkoholmennyiség kétszeresét találták a vérében a rendőrök. Ezúttal biztos nem álhírről van szó: Hillsborough megye rendőrsége megerősítette a letartóztatást, és még azt is elárulták, hogy Hessler óvadékát 500 dollárban állapította meg a bíróság. Az őrizetbe vételkor készült fotón a hölgy mellkasa sajnos nem, csak könnyáztatta, sminktől maszatos arca látszik.

Amíg újra hallunk felőle, nézzük meg újra Jasmine Tridevil kisasszony, már több mint ötmillió megtikéntésnél tartó, felejthetetlen videóját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik