Élet-Stílus

Átverés a hárommellű nő

Az egész világot bejárta annak a floridai nőnek a története, aki egy harmadik mellet operáltatott magának. Át lett mindenki verve.

Aki látta a hárommellű nőről szóló hírt, biztosan emlékszik a Jasmine Tridevil művésznéven pillanatok alatt világhírűvé vált floridai masszőrre, hiszen a róla készült fényképeket nehezen lehet elfelejteni. A nő azt állította, hogy egy plasztikai műtét alatt csináltatott magának egy harmadik mellett a két igazi közé, húszezer dollárt fizetve a beavatkozásért.

A kamutörténetek és átverések leleplezésével foglalkozó Snopes szkeptikusai már rögtön az elején gyanúsnak találták a nő történetét, és több érvet is felhoztak, ami erősen arra utalt, hogy a hárommellű nő története csak egy átverés. Nos, nagyon úgy tűnik, hogy igazuk volt. A floridai WTSP televízió ugyanis megszerzett egy rendőrségi jelentést, ami a végső bizonyíték arról, hogy szó sincsen plasztikai műtéttel kialakított harmadik mellről.

 Hamis műmellek
Fotó:Facebook 

A rendőrségi jelentés egy repülőtéri csomaglopásról szól. Egy bizonyos Alisha Jasmine Hessler, a Jasmine Tridevil álnév mögött rejtőző nő jelentette be, hogy ellopták bőröndjét. Amikor pedig a rendőrök megtalálták az ellopott csomagot, feljegyeztek minden benne lévő tárgyat. És köztük volt egy „hárommellű protézis”. Azaz Tridevil középső műmelle nem igazi, csak egy felcsatolható „mű-műmell”.

Ennek ellenére Tridevil váltig állítja, hogy valódi a műmelle. A Sun brit bulvárlapnak és a WTSP ripoerterének is azt állította, hogy a műtétről videó készült, de azt nem mutatta meg senkinek sem, és csak majd akkor hajlandó nyilvánosságra hozni, ha egy televízió végre megveszi reality műsorát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik