Élet-Stílus

Harmadik mellet csináltatott magának

Valóságban is létezik az Emlékmás hárommellű nője.

„Az anyám kirohant az ajtón és azóta nem hajlandó beszélni velem, még a húgomat is eltiltotta tőlem” – mondta el egy rádiónak a Jasmine Tridevil művésznéven ismert – vagy legalábbis az ismertség felé tartó – 21 éves floridai nő, aki úgy tűnik sok mindenre képes annak elérésére, hogy közepesen híressé váljon. Mint például arra, hogy extrém mellplasztikát csináltat magának. És az extrém itt nem különösen nagyot jelent, hanem azt, hogy egy harmadik mellett alakíttatott ki magának a két igazi közé, amivel pont úgy néz ki, mint az Emlékmás című sci-fi híressé vált jelenetében feltűnt prostituált.

 
Jasmine Tridevil büszkén mutogatja harmadik mellét
Fotó:Facebook 

A masszázsnőként dolgozó nő egy floridai rádiónak adott interjúban elmondta: „pár hónapja” végeztette el a műtétet, miután végre sikerült találnia egy plasztikai sebészt, aki vállalta a műtét elvégzését. A harmadik mellre mellbimbót is raktak, és tetoválással tették élethűvé. Tridevil állítása szerint húszezer dollárt fizetett a műtétért, és a sebész csak úgy vállalta, ha a nő szerződésben vállalta, hogy nem hozzá nyilvánosságra a nevét.

 Saját maga készítette el a különeges melltartót
Fotó:Facebook 

Tridevil minden vágya, hogy egy saját reality showja legyen, jelenleg a Facebookon és a Twitteren tesz meg mindent, hogy minél többen ismerjék meg a nevét. A Facebook-oldalán azt írta, hogy már meghívták az Inside Edition és a Jimmy Kimmel Show televíziós műsorokba, valamint a Vice magazin is interjút készít vele, és láthatóan nagy élvezettel osztja meg, hogy már Németországban is ismert lett a neve.


Las Vegasban, buliban 
Fotó:Facebook

És természetesen videón is megmutatja magát:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik