Nagyvilág

Ollóval a fejében sétált be a kórházba

Az orvosok csak "Az Úriember" néven kezdték el emlegetni a férfit, aki a helyzetéhez képest rendkívül udvariasan kért segítséget.

“Először az hittük, ez valami vicc lesz” – mondta el a helyi sajtónak a mexikói Chihuahua városában található kórház szóvivője. Az ollóval a fejében a recepción megjelent férfi ugyanis rendkívül nyugodt és udvaris volt. A később csak az “Úriember” becenéven emlegetett Jonas Acevedo Monroy azzal ment oda a betegfelvételre, hogy “úgy tűnik, van egy kis gondja”, majd egy bemutatkozó kézfogás után udvariasan érdeklődött afelől, hogy “tudnak-e segíteni” neki.

Csak akkor kezdték el komolyan venni, amikor ájultan zuhant a padlóra.

A férfi fejébe egy bárban került az olló, amit az egyik vendég vágott bele. Egyik barátja, akivel együtt ivott a helyen elmondta: Monroy több rövid ital elfofgyasztása után vidám hangulatban kezdett el barátkozni a helyen lévő többi emberrel, de egyikük nem fogadta jól közeledését, és a kabátjából előhúzott ollót a koponyájába szúrta.

 

Az orvosoknak végül sikerült eltávolítaniuk a fejéből az ollót, ami agyának fali lebenyébe volt beszúródva – mondta el a kórház szóvivője. A rendőrségnek pedig közben sikerült elfogniuk a támadót, akit letartóztattak az eset miatt – közölte a helyi sajtó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik