Szórakozás

Átfúrta a köldökét a hasában felejtett olló

Fél év után döbbent rá egy hasi fájdalmakkal kínlódó francia nő, hogy a szülés utáni hasplasztikai műtétje során benne felejtettek egy sebészeti ollót.

A 31 éves nő hat hónappal ezelőtt egy lyoni magánklinikán hasfelvarrási műtéten esett át, amelyre két terhességét követően volt szükség. A kórházból hazatérve egyre erősödő hasi fájdalmakat érzett, amelyeket orvosa a beavatkozás következményeként magyarázott.

Múlt pénteken azonban egy erősebb köhögést követően úgy érezte, mintha szétrepedne a hasa, majd észrevette, hogy egy fémdarab jelent meg a köldökében. A férj által készített fotókat megvizsgálva a házaspár azonnal megértette, hogy egy bent felejtett sebészeti eszköz vége fúrta át a nő köldökét.

Feltételezésüket a klinikán elvégzett röntgen is igazolta. Azután viszont még három napot kellett várni, hogy a sebész hétfőn végre kivegye a hasából az ollót. A nő feljelentést kíván tenni az orvos ellen.

“Leginkább a közönyt vette rossznéven, amellyel a fájdalmát kezelték. Egy kissé több együttérzésre számított volna” – mondta Jean Sannier, a nő ügyvédje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik