Nagyvilág

Megverték az élő Barbie-t

Az ukrán Valeria Lukyanova kórházba került a támadás után.

Utoljára tavasszal írtunk az élő Barbie babaként elhíresült 28 éves hölgyről – akkor épp azért figyelt fel rá az internet, mert fénnyel és levegővel táplálkozott, hogy megőrizhesse és megmutathassa baba alakját.

A látvány olyannyira megosztó, hogy míg egyesek le szeretnék utánozni, mások szerint természetellenes és undorító. Valeria elmondása szerint azalatt a két év alatt, hogy világhírnévre tett szert számos alkalommal kapott már halálos fenyegetést, de ez az első alkalom, hogy a verbális gyűlölködés fizikai erőszakká fajult.

Odesszai otthonához érve épp a kapukódot próbálta beütni, mikor két férfi támadta meg. “Nem mondtak semmit és nem próbáltak meg kirabolni” – nyilatkozta a Daily Mailnek. “Egy szempillantás alatt történt az egész, fejbe vágtak és többször állon ütöttek, aztán az egyikük elkezdett fojtogatni. Ha nem jelenik meg a szomszédom, nem tudom mi történt volna. Meglátták és elszaladtak.

Az angol lap által közölt fotók tanúsága szerint Valeriát nem marasztalták sokáig a kórházban: kivizsgálása, felrepedt ajka és zúzódásainak kezelése után hazaengedték. A rendőrség még nem találta meg az elkövetőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik