Szórakozás

Kelemen Anna: Undorítóak a kövér emberek!

Az Édes Élet szőkesége már betegesen vágyik a fogyásra, szerinte ugyanis a kövérség gusztustalan.

Kelemen Anna szeretne az ukrán Valeria Lukyanova-hoz hasonlóan úgy kinézni, mint egy élő Barbie baba. Ehhez már egy öt éves tervvel is előállt.

“Össze kell szednem magam, ha kicsit is úgy akarok kinézni, ahogy elképzelem, mert kövérnek látom magam, főleg a tévében. Igazából nagyon szeretnék csak mell lenni és csak száj, meg még esetleg arc. Terveim között szerepel a fényevés, Dél-Amerikában a műtétsorozat, illetve az anorexia” – részletezte Annácska az Aktívban.

Az anorexiát már korábban is pedzegető celeb azt is elárulta, hogy undorodik a túlsúlyos emberektől és sajnálja őket, amiért nem tudnak magassarkú cipőkben járni.

“Undorítóak a kövér emberek, egyszerűen rossz rájuk nézni. Szeretem az emberiséget, de a missziómnak kell tekintenem, hogy mindenki nézzen tükörbe és ne zabáljon. (…) Az oké, hogy valaki így él, hogy nem tud felvenni egy tűsarkút, de így is hal meg és ez borzalmas. Megtalálják a hulláját és egy kövér, szent állatot találnak” – vázolta véleményét Anna, aki lengőbordáit is ki akarja vetetni, de a sípcsont hosszabbításon is gondolkodik.

Stohl András transzvesztitává vált, ami komoly fájdalmakat okozott neki. A részletekért kattintson IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik