Élet-Stílus

Barbie életre kelt

barbie baba (barbie baba, )
barbie baba (barbie baba, )

Egy ukrán lány az utóbbi néhány évben minden elképzelhetőt megtett azért, hogy úgy nézzen ki, mint példaképe.

Hiába halljuk lépten-nyomon, hogy a Barbie baba és „tökéletesnek” hitt alakja valójában teljesen természetellenes, úgy tűnik, nem mindenki akarja meghallani. Az ukrán Valeria Lukyanova például biztosan nem.

A lány még csak néhány hónapja bukkant fel a neten, azóta viszont heti rendszerességgel jelenik meg róla cikk vagy fotósorozat. Hogy miért? Nos, azért, mert Valeria egy élő Barbie baba. Elmondása szerint babaszerű, tökéletes testét és arcát csakis a természetnek és a gének játékának köszönheti, nem volt és nem is lesz plasztikai műtéte.


Pont olyan, mint a baba – Forrás: The Vine

Csakhogy mindezt a lány képeit nézegetve elég nehéz elhinni. Nem is csoda, hogy Valeria saját képei és Youtube-videója mellett az internetet ellepték a különféle leleplező fotók is, melyen a lány állítólag 8-10 évvel korábban látható, amikor még egészséges és telt tinédzser volt.

A Yahoo Shine megpróbált a dolog végére járni, és megkért két független plasztikai sebészt, hogy a lány fotóit elemezve, mondják meg, volt-e műtétje, vagy sem. A kaliforniai dr. Boris Ackermann szerint a videón jól látszik a lány arca, amelyen nem látni műtét nyomait. „Legfeljebb ajakfeltöltése lehetett, ezt leszámítva semmit nem látni rajta. A figyelemreméltó hasonlóság valószínűleg a sminktechnikájának és a kontaktlencsének köszönhető.”

Egy másik sebész, dr. Jeffrey Spiegel ezzel szemben úgy látja, hogy a lánynak mindenképpen volt valamilyen műtétje. „Túl sovány, mégis nagy a melle, ráadásul a dereka is nagyon vékony. Minden további nélkül el tudom képzelni, hogy néhány bordáját műtéti úton eltávolították a tökéletes végeredmény érdekében” – mondta.

Nézzen egy teljes sorozatot Valeriáról, ide kattintva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik