Nagyvilág

Dühös tömeg kasztrálta a tinilánnyal erőszakoskodó férfit

Az indiai férfit kritikus állapotban szállították kórházba, miután egy bárddal levágták a nemi szervét.

A 40 éves Suresh Kumart azután fogták közre és kezdtek ütlegelni Ganganagar lakói, hogy rajtakapták, ahogy megpróbál megerőszakolni egy tinilányt. A lakók a lány kétségbeesett sikoltozására figyeltek fel, majd mikor követték a hangokat, rátaláltak Sureshre is, ahogy áldozatát a falnak szorítva közösülni próbált vele.


Kép forrása: Daily Mail 

Az erőszakolót azonnal körbevették, majd a helyi hentes boltjához ráncigálták. A feldühödött tömeg jó egy órát ütlegelte a férfit, míg végül egy hentesbárddal levágták a férfiasságát és a sorsára hagyták. Suresht súlyos, életveszélyes állapotban szállították a közeli kórházba. Orvosai egyelőre nem biztosak benne, hogy a férfi túléli a támadást.

Az ügyben eljáró rendőrök jelenleg a szemtanúkat hallgatják ki, szeretnének ugyanis a nyomára akadni azoknak a lincselőknek, akik a csonkításért felelnek. Képviselőjük elmondta, az utóbbi időszak nemi erőszakkal kapcsolatos esetei miatt megértik a lakók indulatait, de az önbíráskodást éppúgy elítélik, mint az erőszakot. „Hagyni kell, hogy az ilyen ügyekben a törvény képviselői járjanak el” – tették hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik